13.06.2018

Намери ми

Всички ние пазаруваме всеки ден. Стоки за дома, електроника, авточасти, инструменти, селскостопанска техника, спортни стоки, дрехи, обувки, както за нас, така и за нашите деца. Имаме нужда от същите неща, като германците, англичаните, французите, американците и китайците. Защо да нямаме достъп до същите стоки, до които имат достъп и те?

За радост това е възможно. Глобалната мрежа Интернет ни дава достъп до онлайн магазини и търговци, които предлагат стоки от и за цял свят. Трудното обаче става, когато трябва да намериш, това което ти трябва в стотиците хиляди сайтове и предложения. Ако все пак успееш, за да поръчаш трябва да имаш кредитна карта и да си запознат със всички условия, които има съответния магазин. За накрая, разбира се идва и най-трудното – доставката. Тя обикновено е скъпа и сложна.

Е и за това вече има решение, и то се казва „Намери ми“ (www.nameri-mi.com). Само пишеш, какво ти трябва или просто го снимаш. Няма нужда дори да имаш конкретен продукт, който да си избрал. Може да бъде просто идея. Екипът от опитни интернет търсачи на „Намери ми“ ще намерят най-изгодната оферта и ще я доставят до прага на дома. Ще ти предложат алтернативи и ще се погрижат за всички досадни подробности, като онлайн плащания и доставки. Плащането става на ръка!

Е, какво чакаш, пробвай „Намери ми“ (www.nameri-mi.com) и пазарувай от необятния интернет пазар.
Можеш да се свържеш с „Намери ми“ и във Facebook станицата: 
https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8-826019294259096/

 

Comentarii: 0

Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să va logati la contul dvs. Puteti face acest lucru prin